суботу, 29 липня 2017 р.

Сергій Лойко «Рейс»

В основі роману-трилера Сергія Лойка «Рейс» лежать реальні події. Посеред кривавої війни, розв’язаної Росією, головний герой Сергій Альохін спочатку самотужки, а потім за допомогою американської журналістки розслідує обставини загибелі своєї сім’ї – дружини і двох маленьких доньок, які летіли в пасажирському «Боїнгу», збитому над Донбасом.
Альохін, колишній опер, свого часу викрав общак бандитів і заховався в Лос-Анджелесі на своїй яхті. Він не цікавився політикою, нічого не знав про цю війну, поки сам не став її жертвою. Під час свого приватного розслідування він опиняється в пеклі війни на Східній Україні серед «ополченців» і російських солдатів, що підступно вторглися в суверенну державу.
По гарячих слідах втікача йдуть бандити, чекісти, добровольці і маніяк – серійний вбивця. Альохіну треба вижити будь-якою ціною, щоб дізнатися, хто і чому вбив його родину. Він не чекатиме закінчення міжнародного розслідування і трибуналу. Втікач тепер сам – і слідчий, і прокурор, і адвокат, і суддя, і кат. І рука Альохіна не здригнеться, коли він знайде злочинців і доведе для себе їхню провину...

Немає коментарів:

Дописати коментар